Spetsforwarden förlänger kontraktet

 Spetsforwarden förlänger kontraktet

 

Laget missar slutspel och har gjort en i största allmänhet ganska misslyckad säsong, men nu väljer i alla fall en spetsforward att förlänga.

Anfallaren Martin Pärna skriver nytt kontrakt med KRIF.

– Martin kom till oss inför den här säsongen, han hade en fin försäsong och under första delen av säsongen så skapade han och hans lina mycket offensivt men fick tyvärr inte utdelning. Ju längre säsongen gick fick vi se Martins egenskaper och han har visat att han kan vara den offensiva kraft för oss i KRIF som vi vill. Han har spetsegenskaper som få andra i denna ligan har och är en stor tillgång i vår offensiv. Vi är såklart mycket glada över att han väljer att stanna hos oss ytterligare en säsong, säger sportchefen och tränaren Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare