Tränaren får sparken inför slutspelet

 Tränaren får sparken inför slutspelet

 

Laget blev nyligen slutspelsklart, men trots det är man inte nöjda. Inför slutspelet får tränaren sparken.

Det sker ett litet skifte på tränarbänken i Piteå. Huvudtränaren Andreas Karlsson tvingas lämna sin post och de assisterande tränarna Ulf Wikgren och Daniel Rankvist tar istället ett kliv upp.

– Det är ju inget drag en klubb vill ta till innan säsongen är avslutad, men efter samtal med spelarrådet anser vi att det var det rätta beslutet att ta. Tre matcher återstår av grundserien och sedan är alla lag som tagit sig till play off nollställda. I play off väntar en ny tävling och vi hoppas att laget kan utmana alla motståndare i ettan om tränarna lyckas skruva lite på detaljerna, säger sportchefen Jonatan Glader till Piteå Tidningen.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare