#206 Topplagets tunna trupp

 #206 Topplagets tunna trupp

 

Inte ens inspelning i arla morgonstund hindrar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund från att djupdyka i Hockeyettan.

Vi snackar streckstrider, kvallag, klavertrampande division 2-gäng, en ovan målskytt som äntligen hittade nät, söderseriens toppmöte, Karlskronas märkliga strategi, Kalmars tokiga formtopp, floppande Nyköping och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar blicken mot några specifika lag och potentiella dilemman inför slutspelet. Finns det en fara i att vila för mycket, kommer formsvaga succélag få problem när de tvingas välja svårt motstånd i kvartsfinalen och ska de eviga förlorarna slutligen lyckas vinna en slutspelsserie? Vi diskuterar i ”Dilemman inför slutspelet”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare