Tränaren förlänger – kliver in i ny roll som sportansvarig

 Tränaren förlänger – kliver in i ny roll som sportansvarig

 

Det har gungat och varit lite kaosartat under en tid, men slutligen har klubben landat i en ny sportsligorganisation.

Efter de bistra ridningsrubrikerna står det klart att Fredrik Johansson fortsätter som huvudtränare i Halmstad Hammers även nästa säsong, men att han dessutom går in i en roll som akademi- och utvecklingschef i klubben.

”I rollen som akademi- och utvecklingschef kommer han att ha ett övergripande ansvar för den sportsliga utvecklingen i föreningen och kommer, i samråd med klubbdirektör Håkan Strömqvist att ansvara för spelartruppens och ledarstabens utformning inför nästa säsong”, skriver Halmstad på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare