#203 En klapprutten tränare

 #203 En klapprutten tränare

 

Det spelas inte jättemånga matcher, men saknas ändå inte ämnen att ta upp för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund när det är dags att snacka Hockeyettan.

Vi snackar om veckans feelgood-story i de småländska skogarna, piffiga lavendel-Boden, den stora sprickan i Halmstad Hammers, det omdiskuterade domslutet som eldade på stämningen mellan Karlskrona och Mariestad, spännande värvningar, stjärnorna som bara stack och så hyllar vi Hockeyettans bästa lag. Bland en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot den stundande deadlinen. Hur bör klubbarna agera på en marknad som är väldigt tunn? Vad finns att plocka in och vilka kommer göra det? Var ska sportcheferna söka och finns det ens någon bredd…eller spets? Frågorna är många. Vi diskuterar i ”Här är förutsättningarna inför deadline”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare