#201 Tacka nej till storstjärnan

 #201 Tacka nej till storstjärnan

 

Datorhaveri, coronakarantän och stormväder, ingenting stoppar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund som är tillbaka med ett nytt avsnitt med fokus Hockeyettan.

Vi snackar om så klart om coronan som stoppar mängder av matcher, Strömsbro-gate och hur den förskjutna säsongen kan komma att påverka en kommande transferdeadline.

Dessutom funderar vi över en kontroversiell storstjärna som tränat med succélaget Surahammar, en annan storstjärnas avsked i Östersund och lånesituationen där mängder av Hockeyettan-spelare testas i Hockeyallsvenskan, med risk för att försvinna för gott? Vi funderar över ännu en spetsspelare som lämnar Mörrum och undrar om Tranås är på väg att falla tillbaka i gamla synder. Bland mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi blickar mot lördagens begivenhet, det extra årsmötet i Hockeyettan. Mötet har föregåtts av en hel del intriger och vändningar och vi tar ett grepp kring flera av de konspirationsteorier som finns inför tillställningen där ersättaren till den nyligen avgångne Ronnie Glysing ska väljas. Vad händer egentligen i kulisserna? Vi diskuterar i ”Konspirationsteorierna inför årsmötet”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare