Det allsvenska gänget lånar in keeper från Hockeyettan

 Det allsvenska gänget lånar in keeper från Hockeyettan

 

Två backar har redan plockats in på lån, nu stärker Troja/Ljungby upp truppen till Norrlandstrippen även med en målvakt från Hockeyettan.

På grund av sjukdom i truppen lånar det allsvenska laget Oliver Tornerefelt från Teg.

– En ung, driven målvakt född -99 ursprungligen från Osby som nu gör det bra i norra Hockeyettan med Teg. Han var med i Kristianstad när de gick upp i HA och han fick sedan prova några matcher året efter i HockeyAllsvenskan. Förra året mötte vi honom då han tillhörde Hudiksvall och han stod då bl.a. i vår sista avgörande 1-0 match. Kul för honom att få visa upp sig och en väldigt smidig lösning för oss. Jag tackar återigen Teg och David Muzito Bagenda för ett bra samarbete, säger sportchefen Daniel Håkansson på Trojas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare