#200 Myten om den förträffliga söderseriens överlägsenhet

 #200 Myten om den förträffliga söderseriens överlägsenhet

 

Årets första avsnitt spelar Mikael Mjörnberg in från karantän och tar hjälp av Henrik Skoglund för att lyfta de viktigaste snackisarna kring Hockeyettan.

Vi snackar om mysteriet Mörrum, KRIFs misslyckade kommunikation kring sin förlorade spetsback, Östersunds målvaktskaos, maskinen Hudiksvall, tränarskiftet i Sundsvall, sagan Surahammar, läget i Allettorna, myten om den förträffliga söderserien, intrigerna inför det stundande extra årsmötet och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar kring läget med ökad smittspridning och inställda matcher. Vad kommer hända med säsongen nu när coronan återigen kopplar greppet, kommer den att kunna tas i mål? Hur ser planerna ut för att kunna spela klart allt i rimlig tid och hur långt fram kan man egentligen skjuta säsongen? Vi diskuterar i ”Så påverkar corona resten av säsongen”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare