Poängspelaren lägger av

 Poängspelaren lägger av

 

Han har i några säsonger varit en vass poängspelare i Hockeyettan men också plågats av skador och sjukdomar och den här hösten har han inte kommit till spel alls. Nu lägger forwarden av.

Det blir inget mer spel i hockeyrinken för Mörrum-anfallaren Hampus Melén.

”Allt gott har sin tid, jag har nu tagit beslutet att lägga upp mina skridskor på hyllan. Det är ett beslut som absolut inte har varit enkelt, det är ändå något som jag har älskat, brunnit och jobbat för i stort sett hela mitt liv. Senaste årens skador och sjukdomar har slitit på mig på fysiskt o mentalt. Men det känns ändå skönt att beslutet kommer från mig och att jag nu redo för nya utmaningar”, skriver han på sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare