#198 Hockeyspelare luktar boxplay

 #198 Hockeyspelare luktar boxplay

 

I veckans avsnitt tar Mikael Mjörnberg hjälp av journalisten, kommentatorn och Kiruna-kännaren Mattias Heikki för att fundera över de viktigaste rubrikerna kring Hockeyettan.

Vi funderar över laget som säljer julhälsningar, den ständiga diskussionen om resebidrag, supersagan Surahammar, fram- och baksidor med transfer- och lånecirkusen, en buss som sladdade av vägen, Bodens felbeställda tröjor, en receptionist som kräktes, hockeyekonomi, bortaturnéer och en hel del annat livsviktigt.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över varför publiken sviker Hockeyettan. I inledningen av så väl Allettorna som vårserierna har det varit jobbigt glest på många läktare, beror det på vaccinpassen? På att det är december? På motståndet? Eller något helt annat? Vi diskuterar i ”Varför sviker publiken?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare