Klubben uppdaterar – flera spelare borta länge

 Klubben uppdaterar – flera spelare borta länge

 

Det har knappat varit någon hemlighet att skadorna slagit hårt mot truppen och att flera spelare är borta på lång sikt, men nu uppdaterar klubben kring skadeläget.

Kalmar meddelar att fem spelare just nu befinner sig på skadelistan och minst tre av dem, Linus Dahlstedt, Filip Nordström och Marcus von der Geest kommer vara borta en längre tid. För Eric Israel och Gabriel Olsson ser det möjligen lite ljusare ut.

”Sportchef Daniel Stolt jobbar ständigt med att undersöka spelarmarknaden för att förstärka truppen. När och om något är klart eller aktuellt för presentation så hittar ni det givetvis på våra sociala medier”, skriver Kalmar på sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare