Fem spelare skadade – kan missa hela säsongen

 Fem spelare skadade – kan missa hela säsongen

Vårseriepremiären närmar sig och skadelistan är minst sagt diger. Vill det sig illa kan inte mindre än fem spelare missa resten av säsongen.

Det finns förvisso fortfarande hopp om att några av dem ska kunna komma tillbaka under säsongens gång, men ingen ur sällskapet Anton Karlsson (knä), Isak Jonsson (axel), Anthony Paskaruk (finger), Jonathan Öhrström (nyckelben) och Zikmund Mróz (knä) kommer att spela den närmaste tiden för Lindlöven.

– Det är bra spelare som är på skadebänken men vi försöker att inte tänka på det allt för mycket. Vi har lånat in några unga killar från BIK Karlskoga, där vi sedan tidigare bland annat har lånat in Joel Kiirikki som även han kommer att spela på lördag, säger tränaren Jonas Dufåker på Lindlövens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare