#197 Getingboet Allettan södra

 #197 Getingboet Allettan södra

Det börjar bli dags att släppa pucken i Allettan och därför tar Mikael Mjörnberg hjälp av Tobias Johansson för att lite kort blicka bakåt mot det som hände i grundserien, men framförallt blicka framåt och tippa den stundande söderserien. Ett riktigt getingbo.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi betraktar höstens Hockeyettan-kaos ur ett nytt perspektiv. Det är inte länge sedan Tobias Johansson satt som klubbchef i Kalmar och här resonerar han kring bojkottskaoset ur klubbledarnas perspektiv. Hur kunde de tänka som de gjorde när de drog ut i strid? Var det naivt? Berodde det på grupptryck? Och hur är egentligen tongångarna internt i Hockeyettan? Vi diskuterar i ”Hockeyettan-kaoset ur klubbledarperspektiv”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare