#196 Hjärnans makt

 #196 Hjärnans makt

I veckans första avsnitt tar Mikael Mjörnberg hjälp av journalisten och Kiruna-gurun Mattias Heikki för att blicka tillbaka på Hockeyettan norra och fram emot det som väntar i den norra vårserien.

Dessutom hinner vi snacka om hjärnans makt, varför det är så svårt att vara bra på bortaplan, VHS-samlande, att supporterskap är lidande, hur det egentligen är ställt med Kiruna-hockeyn, nedvikslag och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över den röriga hösten ur ett perspektiv från sidan. Med bojkotter, poängavdrag, supportrar som kommit i kläm och turer som inte ens hade kunnat att skrivas i ett manus. Vi diskuterar i ”Hockeyettan: en dokusåpa med Persbrandt i huvudrollen”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare