#195 De bästa seriesegrarna

 #195 De bästa seriesegrarna

Grundserierna är avslutade och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund blickar tillbaka på den dramatiska upplösningen i streckstriderna.

Dessutom snackar vi om seriesegrarna och hur bra de har presterat, succégängen, flopparna och det som väntar. Vi funderar över om de spetsspelare i allmänhet och Martin Thörnberg i synnerhet som nu lånats ut till Hockeyallsvenskan kommer återvända till sina Hockeyettan-klubbar, funderar över de senaste turerna i Hockeyettangate och resonerar kring det röda skynket Boden.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi sätter strålkastaren på den södra vårserien. Ett getingbo med en lång rad lag som siktar på slutspel, men som lika gärna kan kastas ner i ett nervigt negativt kval. Det är många bra lag i en serie som kommer bli stekhet. Vi vrider och vänder på det som komma skall i ”Lilla Allettan”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare