#194 Streckstriderna

 #194 Streckstriderna

Det börjar dra ihop sig ordentligt i Hockeyettan. Tre omgångar återstår och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund djupdyker i de fyra serierna för att grundligt ta tempen på striden om de sista Allettan-platserna.

Dessutom snackar vi om ligans sämsta powerplay, märkligt långa avstängningar, en otränad spetsvärvning, fortsättningen på det urspårade kaoset i Hockeyettan och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi med anledning av att klubbarna vänt sig mot sin ligaorganisation och flaggat för ett extra årsmöte och en ny styrelse funderar över framtiden. Förutom att snabbt släcka den mest akuta elden, vilka frågor och punkter borde en framtida Hockeyettan-ledning egentligen sätta upp på prioritetslistan för att kunna bygga en stark ligaorganisation och ta ligan framåt? Vi diskuterar i ”Viktiga punkter för en ny Hockeyettan-ledning”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare