Ny assisterande tränare på plats

 Ny assisterande tränare på plats

Nyligen valde Charlie Thermaenius att kliva av rollen som assisterande tränare i den hårdsatsande klubben, nu är en ersättare på plats.

Väsby väljer att rekrytera internt och lyfter fram Tony Salo som ny assisterande tränare.

– Det känns fantastiskt bra att Tony är ombord som en del av A-lagets ledarstab. Han besitter en stor hockeykompetens och har drivet inom sig att hela tiden uppdatera sig för att bli så bra som möjligt i sina roller. Det känns också väldigt bra att ge våra egna ledare inom organisationen chansen för nya utvecklingsmöjligheter och få växa i klubben. Jag ser fram emot att börja jobba med Tony även kring A-lagsverksamheten och känner mig trygg i att detta kommer slå väl ut, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare