#192 Dags att sparka tränaren?

 #192 Dags att sparka tränaren?

Det är tiden på året när trender börjat visa sig och klubbarna som har det kämpigast börjar fundera på förändring. Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund tittar närmare på sex klubbar som framstår som goda kandidater till att bli först med att sparka sin tränare den här säsongen.

Men vi snackar så klart om en hel del annat, så som underhållande Kalix, underpresterande KRIF, internationella stjärnspelare som skickas av banan av linjedomare, den jämna östserien, den allt mer märkliga situationen kring bojkotten som skakar Hockeyettan och en tränare med så väl sång- som humortalanger.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över de senaste turerna kring bojkotten och vad de egentligen betyder för framtiden i Hockeyettan. Vad finns kvar när konflikten är över? Behövs ligaorganisationen? Hur bör den styras och har de som idag är ansvariga vad som krävs för att driva den in i framtiden?  Vi diskuterar i ”Vad är framtiden för Hockeyettan?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare