#188 Getingboet Hockeyettan södra

 #188 Getingboet Hockeyettan södra

Det blir den stora samsynspodden när Mikael Mjörnberg tar hjälp av Tobias Johansson för att i ett extraavsnitt sätta närgången spotlight på det getingbo som är Hockeyettan södra den här hösten.

Vi snackar tränare som inte tippar, brutalt fula matchtröjor och försäsongsresultat, men ger oss framför allt i kast med att tippa serien. Vilka hamnar i botten? Vilka floppar och kanske framförallt, vilka tar sig till Allettan? Vi synar lagen i sömmarna.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi lyfter fram åtta spelare (fyra var) som vi tror kommer kliva fram och spela riktigt stora roller i Hockeyettan södra kommande säsong. Det blir både etablerade namn och uppkomlingar när vi diskuterar i ”Åtta spelare som kommer kliva fram”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare