Anmälan efter supportrarnas skanderande

 Anmälan efter supportrarnas skanderande

Att publiken återigen är välkommen tillbaka på läktarna bejublas av alla, men det kommer också med vissa problem.

Tidigt på söndagen gick Boden ut med ett pressmeddelande om att det inkommit en anmälan tillföljd av supportrarnas agerande i samband med det DM som föreningen anordnade för en vecka sedan. Supporterföreningen Redstorm ska enligt anmälan ha skrikit olämpliga saker.

”Boden Hockey står bakom de grundläggande rättigheterna, allas lika värde är någonting vi alltid ska värna. Vi ska självklart delta i en utredning och stämmer det som anmälts så kommer Boden Hockey att vidta de åtgärder som står tillbuds för att stävja och få bort felaktiga beteenden i supporterföreningen Redstorm”, skriver klubben i sitt pressmeddelande.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare