#187 Den stora backbristen

 #187 Den stora backbristen

Försäsongen börjar närma sig sitt slut och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund funderar över en månad som tyvärr kommit att handla mycket om skador.

Vi snackar om klubbarna som är i desperat behov av backar på en marknad som är helt tom, det sanslösa oflytet som håller på att skjuta Tranås Allettan-drömmar i sank och en lång rad prominenta spelare som kommer att missa upptakten av serien på grund av skador.

Dessutom filosoferar vi över spetsspelare i Vallentuna, Per Gustafssons varande eller inte varande i HV71, Piteås imponerande insats i DM, brist på vinnarkultur, allsvenska klausuler, rolltänk, att inte bygga för att vinna med 1-0, att hämta en tryout från rivalen, tränaren som vägrar tippa och väldigt mycket annat i ett fullmatat avsnitt.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över om publiken verkligen kommer vallfärda tillbaka till arenorna när restriktionerna hävs och hur klubbarna borde jobba för att så ska bli fallet. Vad är det egentligen som krävs för att publiken ska återvända efter att ha varit utestängda från hallarna i ett helt år? Vi diskuterar i ”Prissättningen – så lockas fansen tillbaka”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare