#186 Kiruna ligger inte på Stureplan

 #186 Kiruna ligger inte på Stureplan

I veckans avsnitt blir det lite extra norrfokus och Mikael Mjörnberg tar hjälp av journalisten, kommentatorn och Kiruna IF-gurun Mattias Heikki för att reda ut en hel del viktiga frågeställningar

Vi snackar om stundande DM där ett gäng prominenta ettanlag gör upp, funderar över om publiken kommer komma tillbaka till arenorna när restriktionerna slopas och berör sportchefen som sköt en älg.

Vi resonerar kring den lettiska invasionen, landslagsmannen Rihards Marenis styrkor, sexiga november, varför det är svårt att värva till Kiruna, hur man får mest hockey per krona och lanserar ett koncept för att bjussa klubbarna på resebidrag.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi djupdyker i floran av Hockeyettan-hallar och lyfter fram ett par lador som ligger oss lite extra varmt om hjärtat. Det blir snack om de charmigaste ishallarna i ligan och en och annan skröna från besök runt om i Hockeyettan-Sverige. Vi diskuterar i ”Hockeyettans charmigaste hallar (och andra historier)”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare