Hockeyettan-floppen får tryout i tjeckiska ligan

 Hockeyettan-floppen får tryout i tjeckiska ligan

De senaste säsongerna har han försökt hitta tillbaka till storformen , men haft svårt att lyckas fullt ut.

Efter sejourer där han blivit andrekeeper i Nybro, Boden och Kiruna IF väljer den slovakiske målvakten Pavel Krajcovic att lämna Hockeyettan. Han har erbjudits ett tryout-kontrakt i den tjeckiska klubben HC Energie Karlovy Vary.

– Vi känner Pavel väl, så vi bestämde oss för att inkludera honom i förberedelsen av A-laget. Han är en hårt arbetande, utmärkt pojke. Han kan hjälpa oss att utöka vår målvaktssida och samtidigt hjälpa till i våra partnerklubbar, Cheb och Sokolov, säger tränaren och sportchefen Martin Pešout på den tjeckiska klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare