Målskytten väljer bort allsvenskan – blir supporterspelare

 Målskytten väljer bort allsvenskan – blir supporterspelare

Som om det inte räckte med de högkvalitativa spelarna Väsby presenterat de senaste dagarna langade klubben ut ytterligare ett spetsförvärv under måndagen.

Forwarden Henrik Rommel som visat sig som en kompetent målskytt på allsvensk nivå väljer att följa med klubben ner i ettan och kommer att vara supporterspelare.

– Henke har precis som flertalet andra spelare i årets trupp haft alternativ högre upp och i ligor utomlands men har med tiden sett laget växa fram och blivit mer och mer sugen på att fortsätta hos oss. Han ser det som en inspirerande utmaning att följa med på denna resa och är redo att ta ett stort ansvar både på och utanför isen vilket vi självklart är väldigt glada för. Jag vill också rikta ett stort tack till de Vildafans som bidragit till insamlingen, den bidrog definitivt till att vi kunde knyta ihop denna deal, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare