Värvades som stjärna – lämnar för spel i division 3

 Värvades som stjärna – lämnar för spel i division 3

Inför säsongen som gick värvades han som en prisad stjärna och lyftes fram som supporterspelaren, men någon större succé i Hockeyettan blev det aldrig.

Efter en juniorkarriär med stora framgångar hos Frölunda skulle Oliwer Fjellström lyfta Mariestad, men efter en modest säsong står det nu klart att han lämnar för spel med moderklubben HC Lidköping i division 3 kommande säsong.

”Oliwer, som är en riktigt fartfylld och sevärd spelare kommer att bli viktig i vinter med sitt hårda jobb, rutin och sin spets. Oliwer har meriter från SHL, CHL, HockeyAllsvenskan, juniorlandslag och division 1”, skriver Lidköping på sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare