#180 Adam Rachidi

 #180 Adam Rachidi

”Gå via division 1, men gör det snabbt för annars blir du kvar”

Han är en av de där krigarna som varit med länge och blivit en rutinerad pjäs i en väldigt ung liga. I Mjörnbergs Trashtalk berättar Enköpings backprofil Adam Rachidi om hur det är att tillhöra det äldre gardet i en liga som föryngras och det svåra med att komma fram till ett beslut att lägga av.

Men det blir också snack om anledningarna till att Visby/Roma allmänt betraktas som grisar, hur hockey-Twitter hjälpte honom att landa ett jobb på bank, vad som gör en bra tränare, hans luriga övergång från Kalix till Piteå och sin syn på att döma människor. Som lök på laxen kommer en liten sågning av trashtalk-utnämningarna i Hockeyettan den gångna säsongen. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi reflekterar över utvecklingen av svensk hockey i allmänhet och Hockeyettan i synnerhet. Vilka regeländringar skulle lyfta sporten, i vilken riktning borde hockeyn utvecklas och vad är fram- och baksidorna med Hockeyettan som liga? Hör Adam Rachidis tankar på Patreon.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare