#178 De slutar sist i ligan

 #178 De slutar sist i ligan

Det blir ett nytt serieupplägg igen och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund (vars datorfläkt gör ett burdust gästspel i några minuter) vänder givetvis in och ut på detta och diskuterar fördelarna och nackdelarna med Hockeyettans nya kostym.

Vi snackar också om juvelerna i premiäromgången, den senaste tidens viktiga övergångar, en mästare och en lärjunge, kejsarvibbar och kastar oss rakt in i sommaren genom att leverera ett jumbotips.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi reflekterar över hur engagerande klubbarna egentligen är i Hockeyettan. Vilka skapar mest engagemang, vilka är mysterierna som trots stort publikunderlag tycks vara iskalla och hur duktiga är klubbarna egentligen i sociala medier? Vi diskuterar i ”Klubbarna som engagerar i Hockeyettan”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare