Han blir tredje finländaren att skriva på för klubben

 Han blir tredje finländaren att skriva på för klubben

Två finska forwards har redan gjort klart för spel med laget kommande säsong, under midsommarafton presenterades dessutom en back från vårt östra grannland.

Efter Niki Koskinen och Tatu Kokkola har Vimmerby även gjort klart med backen Aku Alho.

– Det är en hårt spelande back som inte lägger några fingrar emellan i närkampsspelet. Han är van att bära mycket istid och ta stort ansvar för spelet i egen zon och framför eget mål.  Men det finns också en offensiv uppsida som det går att plocka ut mer av. Vi har fått väldigt goda referenser från Finland, och det ska bli spännande att se vad han kan prestera här, säger Vimmerbys sportchef Morgan Persson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare