#177 Guldgruvan Hockeyettan

 #177 Guldgruvan Hockeyettan

Äntligen dags igen för ett nytt avsnitt och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund djupdyker i det viktigaste kring Hockeyettan.

Vi diskuterar huruvida steget till att etablera sig i Hockeyallsvenskan har blivit längre, anledningen till vågen av Mestis-finnar in i Hockeyettan, luddig kommunikation, spelare som står ut, en värvning som ser ut som en amortering, överraskande potenta värvningar, Nyköping och naturligtvis en hel del övergångar. Bland mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi blickar fram mot det som stundar efter sommaren, nämligen försäsongen. Hur är det egentligen rimligt att lägga upp den? När ska man börja matcha och mot vilken typ av motstånd? Vi diskuterar i ”Försäsongsupplägget”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare