Holfelt tillbaka till Nybro

 Holfelt tillbaka till Nybro

Efter säsongen 17/18 lämnade Andreas Holfelt Nybro Vikings, klubben där han under en lång tid verkat som både spelare och tränare. De tre senaste säsongerna har han istället ingått i ledarteamet hos värsta rivalen Kalmar HC.

Nu står det dock klart att trotjänaren återvänder till Vikings. Holfelt kommer tillsammans med Jonny Ågren ha hand om klubbens juniorer.

”Nybro Vikings har tidigare informerat om att föreningen har analyserat och utvärderat juniorverksamheten. Styrelsen har beslutat om ett omtag och en långsiktig satsning för att förbättra verksamheten och få den hållbar över tid. Steg för steg ska tas och en av dem viktigaste pusselbitarna att lägga för Nybro Vikings har varit att rekrytera en ledarstab med hög kompetens som kan driva utvecklingen”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare