Forwarden redo för spel efter otäcka ögonskadan

 Forwarden redo för spel efter otäcka ögonskadan

Det blev inte spel i fler än fyra matcher den gångna säsongen. Forwarden Anton Björkman drabbades av en otäck ögonskada och missade merparten av allt spel.

Nu är han återställd och väljer att lämna Hudiksvall för att istället återansluta till Lindlöven.

– Väldigt glad att Anton väljer att komma tillbaka! Anton är en riktigt bra offensiv spelare. Han är riktigt stark på pucken och kan skapa lägen både för sina medspelare och sig själv. Otrolig bra på små ytor. Anton lämnade oss för Hudik förra säsongen och fick en kanonstart. Tyvärr var olyckan framme och han drabbades av en otäck ögonskada. Nu är han återställd och sugen på att dra igång. Han kommer bli en stor tillgång, säger sportchefen Tomas Östlund på Lindlövens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare