#176 Sveriges bästa hockeyförening

 #176 Sveriges bästa hockeyförening

Det sprudlar av nyheter kring Hockeyettan för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att navigera bland.

Vi diskuterar ett eventuellt farmarlagsförhållande och HV71s syn på Hockeyettan, en rutinerad stomspelare som lägger av, målvaktslösningar, Kalix nya design och diffusa slogan, Vimmerbys rekrytering av en kvinnlig målvaktstränare, vikten av kommunikation, Vallentunas maffiga presskonferens, Bodens jakt på ärrade SHL-veteraner och givetvis en lång rad övergångar och inte minst rykten.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över hur det kunde gå från allmän panik och upprörda rop om klubbar som skulle gå under till att en lång rad klubbar gjorde plusresultat trots coronasäsongen. Hamnade bidragspengarna verkligen rätt?  Vi diskuterar i ”Blev det verkligen rätt?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare