Förändrar sin logga och satsar mot allsvenskan

 Förändrar sin logga och satsar mot allsvenskan

Foto: Kalix Hockey

Det väntar nya tider i norr där Kalix nu väljer att uppdatera och snygga till sin logotyp och samtidigt aviserat ett långsiktigt mål om att avancera uppåt.

Under onsdagen gick föreningen ut med en pressrelease där man visade upp sina nya matchställ med en uppdaterad logotyp och dessutom berättade att man ämnar satsa mot Hockeyallsvenskan framöver. målet är att nå den ädlare serien till 2025.

– Kalix är en stad på is och folket här förtjänar ett lag som kan utmana på högre nivåer. Det finns en hunger efter sportsliga framgångar och genom åren har vi byggt en stabil grund att stå på. Allt från tränare och spelare till ekonomi och faciliteter. För att nå Allsvenskan måste alla engagera sig, det har vi förutsättningarna till, säger sportchefen Petter Christoffersson i pressmeddelandet.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare