Tilltänkta topplaget fortsätter satsa talangfullt

 Tilltänkta topplaget fortsätter satsa talangfullt

Medan fansen fortsatt väntar på de riktigt stora bomberna fortsätter den tilltänkta toppklubben att tänka på framtiden och satsa talangfullt.

Under lördagen presenterade Karlskrona ytterligare två kontrakteringar som kvalar inpå det kontot. Målvakten Martin von Schoultz som fick något av ett genombrott säsongen som gick stannar och dessutom knyter klubben till sig den talangfulle Örebro-backen Filip Forsmark som gjorde det bra som utlånad till Kumla säsongen som gick.

– Filip Forsmark är en stor tvåvägsback med största styrkan i spelet med puck. Han gillar att driva upp pucken och är duktig på offensiva blålinjen. När J20 serien stoppades ledde han poängligan i hela serien klart, vilket visar att det är en stor talang. Vi tror att vi kan hjälpa Filip att ta nästa steg i vår utvecklande miljö, säger tränaren Eric Karlsson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare