Tre nya tunga kontrakteringar presenterade

 Tre nya tunga kontrakteringar presenterade

Nybro Vikings börjar mer och mer kliva upp som en riktig storfavorit inför kommande säsong. Efter det tunga paketet av påskrifter som presenterades tidigare i veckan följde klubben upp med tre ytterligare kontrakteringar på fredagsmorgonen.

Anfallarna Eero Savilahti, Fredrik Strömgren och Oliver Nilsson spelar vidare i klubben även kommande säsong.

– Jag är väldigt glad över att spela i Nybro även den kommande säsongen, jag älskar att spela för klubben! Mina förväntningar är höga på säsongen och det stora målet är såklart att ta steget upp i Hockeyallsvenskan. Jag hoppas verkligen vi får tillbaka supportrarna i Arenan nästa säsong, säger Savilahti på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare