Rutinerade tränaren skriver på för två nya år

 Rutinerade tränaren skriver på för två nya år

Supportrarna har hållit andan kring om de skulle få behålla sin rutinerade tränare i klubben eller inte, nu står det klart att så blir fallet.

Efter några veckor av tystnad står det nu klart att Andreas Appelgren fortsätter som huvudtränare i Mariestad ytterligare två säsonger.

– Andreas kliver nu in på sitt 3:e år i denna sejour som tränare i Mariestad BoIS. Vi har med Andreas och övriga staben verkligen fått en tydlig spelidé som ska bli oerhört spännande att fortsätta följa. Andreas är en enormt skicklig tränare med fingertoppskänsla av absoluta toppklass. I och med Andreas signatur skapar vi oss förutsättningar att fortsätta satsa mot högre höjder, kommenterar sportchefen Carl Johansson på klubbens Twitter-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare