#175 Hockeyettans svar på Örebro

 #175 Hockeyettans svar på Örebro

Det rör på sig i Hockeyettan där de senaste veckorna varit fulla av spännande övergångar som Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund självfallet tar tillfället att djupdyka i.

Vi diskuterar Roger Melins intåg i Wings, Borlänges beslut att visa sin supersnajper på porten, Mörrums dundervärvning, Nybros finfina paketpresentation, spetsvärvningar till Kalmar och en speedkula till Östersund. Dessutom ställer vi oss frågan om Halmstad plötsligt blivit oattraktiva? Funderar över den nya Talangfabriken, ett uträknat gäng som plötsligt ser ut som en joker, viktig ombyggnation i defensivlinjerna, en tränare med udda meritlista och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över det allt hårdare klimatet kring Hockeyettan i sociala medier. När är man trovärdig och inte som klubbrepresentant? Bör man befinna sig i sociala medier? Hur bör man då agera? Och är det okej att agera under pseudonym? Vi diskuterar i ”Fejkkonton och troll”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare