Tidigare lagkaptenen ratas – för andra gången

 Tidigare lagkaptenen ratas – för andra gången

Det blir ingen fortsättning i Allettan-klubben för den defensivt orienterade backen. För andra gången på bara några år blir han utan kontrakt i klubben där han varit kapten.

Efter säsongen 18/19 fick Jim Jakobs som då varit lagkapten beskedet att han inte ingick i Borlänges framtidsplaner. Då hamnade han i Mariestad, men till säsongen som gick var han återigen tillbaka i dalalaget och fick ett A på bröstet. Nu är beskedet dock detsamma igen. För andra gången på bara några säsonger blir Jakobs utan nytt kontrakt i Borlänge.

– Det blev ett känslosamt samtal för mig där vi meddelat Jim att han inte finns med i lagbygget till nästa säsong. Han är en person som spridit glädje varje dag och han har verkligen gett allt för klubben genom åren. Jim har varit en ambassadör för Borlänge Hockey, säger tränaren Stefan Gustafsson på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare