#174 Franssons kloningslab

 #174 Franssons kloningslab

Silly season rullar vidare och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund funderar över några av de viktigaste rubrikerna från den gångna veckan.

Vi diskuterar övergångar och tränarrekryteringar, spelare som lämnat för Hockeyallsvenskan och förlängningar som borgar för stordåd. Givetvis funderar vi även över Janne Väyrynen-gate och riktar blicken mot de klubbar som kan tänkas följa i Bodens fotspår och välja att skriva egna avtal snarare än koppla sig samman med Hockeyettans.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi går igenom det tilltänkta serieupplägget för kommande säsong och vrider och vänder på huruvida det är bra eller dåligt ur en lång rad olika aspekter. Vi diskuterar i ”Serieupplägget nästa säsong”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare