Förlänger efter skadepräglad säsong

 Förlänger efter skadepräglad säsong

Säsongen som gick blev inte riktigt som det var tänkt varken för honom själv eller för laget som tvingades till negativt kval.

Men efter att KRIF klarat sig kvar i Hockeyettan väljer anfallaren Gabriel Johansson som hade en skadetyngd säsong att förlänga med klubben.

– Gabriel har visat en grym karaktär och den värdesätter vi högt. Allt han gör på och utanför isen är för lagets bästa hela tiden. Som spelare är Gabbe väldigt bred i sin kompetens och användbar i många olika situationer. Dessutom en mönsterbrytare som är jobbig att möta. Gabbe hade under säsongen  2 ”större” skador som störde honom lite, nu hoppas vi han kan vara hel och frisk för då finns det ännu mer att få ut av honom, säger tränaren Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare