Talangtrio får chansen i a-laget

 Talangtrio får chansen i a-laget

Än så länge har det inte dundrat särskilt mycket kring lagbygget i Östersund, men sakta men säkert börjar det i alla fall droppa in påskrifter i truppen.

Tre unga forwardstalanger från den egna verksamheten, Casper Larsson, Jesper Fastesson och Elias Lindström, kommer få chansen i a-truppen kommande säsong.

– De yngre grabbarna (Casper, Jesper, Elias) gjorde bra insatser när de fick chansen redan säsongen som var. De var trots sin unga ålder med och utmanade om att ta ordinarie tröjor redan då så det känns jättespännande att se hur mycket de tar för sig i år. I den trion finns det en väldigt stor potential så jag är nästintill övertygad om att årets överraskning finns bland de namnen, säger sportchefen Per Tagesson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare