Rutinerad tränare tar över i södergänget

 Rutinerad tränare tar över i södergänget

Efter några säsonger med Phil Horsky blir det en ny röst i Vimmerby-båset kommande säsong och det är en rutinerad herre som tar över.

På onsdagen presenterades Staffan Lundh som ny huvudtränare i Vimmerby.

– Staffan har varit vårt förstaval hela vägen, därför känns det extra skönt att vi nådde en uppgörelse. Staffan har en gedigen ishockeybakgrund och stämmer väl överens in på den profil vi sökt i rekryteringsprocessen. Han har ett starkt driv, är strukturerad, erfaren och har en hög kravbild. Han delar också vårt speltänk med ett fortsatt välorganiserat försvarsspel men med en mer kreativ offensiv, säger sportchefen Morgan Persson på Vimmerbys hemsida. 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare