Ynglingen testad på högre nivå – skriver på i ettan

 Ynglingen testad på högre nivå – skriver på i ettan

Säsongen som gick hann den lovande centern testa på så väl spel i Hockeyallsvenskan som SHL. Nu har han skrivit på för spel i Hockeyettan.

19-årige Gustav Eurenius är klar för spel med Väsby.

– Gustav är en i första hand center med bra storlek som är skicklig med pucken och har en bra blick för spelet. Han fick känna på seniorspel i både SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan förra säsongen och min känsla är att hans genombrott ligger precis runt hörnet. Han har många väldigt spännande egenskaper och besitter egentligen redan idag alla verktyg för att bli en toppspelare i denna liga. Vi är glada att Gustav väljer Väsby och det ska bli väldigt spännande att följa honom kommande säsong, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare