Lämnar östra serien för Hockeyallsvenskan

 Lämnar östra serien för Hockeyallsvenskan

Under säsongen som passerat hoppade han in som en räddare i nöden och ledde Wings till ett nytt kontrakt i Hockeyettan efter kvalspel. Nu fortsätter tränarkarriären för Martin Gudmundsson i Hockeyallsvenskan.

Han kommer ta över efter Mattias Karlin i Västervik kommande säsong.

– Vi tror att Martin kommer kunna fortsätta driva verksamheten i rätt riktning. Han är driven, målmedveten och kommer att öka kravbilden i de dagliga vanorna där jag tycker vi har en del att arbeta med. Han kommer med erfarenhet av att jobba i samma typ av miljö och med liknande förutsättningar, vilket jag tycker är en god förutsättning för att det ska kunna fungera bra, säger Emil Georgsson, säger sportchefen Emil Georgsson på Västerviks hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare