#173 Filmare, mobbare och tysta medlöpare

 #173 Filmare, mobbare och tysta medlöpare

Kvalserien är avslutad och Troja/Ljungby har avancerat till Hockeyallsvenskan, Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund blickar tillbaka på det kval som har varit och funderar lite över lagens insatser och avgörande ögonblick.

Vi snackar givetvis också om Vimmerby-kaptenen Jakob Karlssons minst sagt syrliga kritik av Troja/Ljungby, vad vi tycker om utbrottet och om det finns någon relevans i hans svada. Utöver det diskuterar vi kvalserien som koncept och hur lyckat det egentligen blev och Nybros besked om att höja spelarbudgeten. Som grädde på moset djupdyker vi i silly season och snackar om några viktiga övergångar, avsked och tränarsigneringar.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi vrider och vänder på Riksidrottsnämndens besked som underkände tävlingsbestämmelserna och gav Boden rätt i saken att de inte kan tvingas att vara medlemmar i Hockeyettan. Det kan få långtgående effekter för framtida avtal i samtliga landets hockeyligor. Vi diskuterar i ”Boden-gates påverkan på hockeysverige”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare