Poängstarke backen stannar – trots intresse utifrån

 Poängstarke backen stannar – trots intresse utifrån

Den gångna säsongen tillhörde han de poängstarkaste backarna i Hockeyettan och har haft ögonen på sig.

Nu väljer ändå backen Adam Thilander att stanna i Skövde.

– Väldigt roligt att Tilly väljer fortsatt spel här hos oss. Vi är fullt medvetna om att hans poängmässigt starka säsong gjort honom intressant för andra klubbar och andra ligor. Som sig bör när spelare gör bra saker. Att han då väljer att köra på här ser jag som ett gott tecken för klubben och det känns väldigt kul för vår fortsatta utveckling för vårt herrlag att vi kan behålla spelare som ligger i toppen av ligorna, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare