Kvalhjälten klar för de forna allsvenskarna

 Kvalhjälten klar för de forna allsvenskarna

Han klev fram och var tungan på vågen med ett fenomenalt målvaktsspel när Tranås klarade sig kvar i Hockeyettan. Nu har keepern August Hedlund gjort klart med ny klubbadress.

Han kommer tillsammans med Isak Johansson att utgöra målvaktsparet i Väsby kommande säsong.

– Det känns fantastiskt kul att få dessa två unga duktiga målvakter med på resan och med detta känner jag att vi står minst sagt väl rustade på målvaktssidan. Jag tillsammans med vår målvaktstränare Alexander Hamberg har ägnat mycket tid till att scouta och hitta den bästa lösningen för Väsby och bland många duktiga kandidater är vi övertygade om att detta är helt rätt väg att gå, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare