Värvar sportchef från SHL

 Värvar sportchef från SHL

Det har vridits och vänts och spekulerats i ett flertal namn kring vem som skulle ta över sportchefsposten i Karlskrona. Nu står det klart att det blir ett nygammalt ansikte som ansluter.

Michael Sundlöv hade posten som sportchef i Karlskrona under några år i SHL och har en gedigen erfarenhet som sportchef i både Brynäs och Modo. Nu återvänder han till Blekinge och blir på nytt sportchef i KHK.

– Med Michael Sundlöv får vi en helhetslösning och en engagerad sportchef som dagligen är på plats och ett bollplank till vår sportsliga organisation. Han har en erfarenhet och kontaktnät som få kan uppbringa i hockeysverige. En lagspelare som kommer vara en enorm tillgång för oss på alla plan helt enkelt, säger klubbchefen Per Rosenqvist på klubbens hemsida.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare