Värvar från Hockeyallsvenskan inför omstarten

 Värvar från Hockeyallsvenskan inför omstarten

Laget degraderades från Hockeyallsvenskan och tvingas nu bygga en ny trupp inför omstarten i Hockeyettan, men man siktar högt med sina värvningar.

På tisdagskvällen presenterade Väsby forwarden Charles Eklund, som den gångna säsongen gjorde 31 matcher för Mora, som klar för klubben.

– Charles är en spelskicklig forward med bra flyt i sitt spel. Han tar sig till mycket heta situationer på isen själv men är även skicklig på att skapa för andra. Med lite mer förtroende och speltid är jag helt övertygad över att produktionen kommer i gång på allvar även på seniornivå. Det känns jättekul att Challe vill representera Vilda Väsby och att han vill vara med på denna spännande resa som påbörjats, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare