Nye huvudtränaren är presenterad

 Nye huvudtränaren är presenterad

Jakten har pågått en tid sedan det stod klart att Sebastian Varjomaa som lånades in från Arboga under säsongen ska återgå till sina tidigare sysslor. Nu står det klart vem det blir som tar över på tränarbänken i Surahammar.

På onsdagen presenterade klubben Thomas Maikulla, som har erfarenhet av att ha arbetat i klubben tidigare, som ny huvudtränare.

”Thomas Maikulla har en lång och gedigen erfarenhet av ledarskap och har närmare 30 år som hockeytränare på sitt CV. Thomas har varit både huvudcoach och assisterande coach till Västmanlands TV-pucklag och även anlitats flitigt som tränare/instruktör på olika camps båda i och utanför Sverige. Det är med andra ord ingen oprövad duvunge som tar plats i båset i vinter”, skriver Surahammar på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare